«Τελειώνει» το θέμα του προπονητή ο ΠΟΑ

Το θέμα του προπονητή, θα απασχολήσει το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του ΠΟΑ, καθώς όπως τονίζουν στο προσφυγικό σωματείο, πρέπει σήμερα, να «τελειώσει» το θέμα έτσι ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. Τι γίνεται με τους υποψηφίους και… ποιος προστέθηκε.

Ο ΠΟΑ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, εδώ και περίπου ένα μήνα, για την ακρίβεια, από τις 18 Ιουνίου, όταν ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Αντώνη Ανδρουλάκη.

Έκτοτε, οι Ατσαλενιώτες, βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις αρκετών προπονητών, κάποιων εξ αυτών, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και κάποιων άλλων όχι.

Στον ΠΟΑ, υποστηρίζουν, πως το θέμα του προπονητή θα πρέπει σήμερα, να κλείσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε με τους βασικούς υποψηφίους, είτε με επιπλέον λύσεις που υπήρχαν εξ αρχής στο «τραπέζι» αλλά κρατούνταν σαν επτασφράγιστα μυστικά.

Επί της ουσίας, το «τέλειο προφίλ» που αναζητούσε ο ΠΟΑ, τον περιόριζε σε λιγοστές επιλογές, ενώ οι περισσότερες εξ αυτών, είχαν δέσμευση με τις προηγούμενες ομάδες τους και ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να προχωρήσουν. Αυτός ήταν άλλωστε και ο κυριότερος λόγος της καθυστέρησης στο θέμα του προπονητή.

Αναμφίβολα, όποιος και εάν επιλεγεί για τον πάγκο της ομάδας, θα στηριχθεί, είτε είναι έμπειρος, είτε άπειρος.

Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει, στον ΠΟΑ θέλουν σήμερα να «κλείσουν» το θέμα του προπονητή και οι επιλογές τους είναι συγκεκριμένες.

Μία εξ αυτών και «φαβορί», ήταν ο Ανέστης Αναστασιάδης, έχει τη πλειοψηφία των στοιχείων που θέλει η διοίκηση, αλλά ο ίδιος δείχνει διστακτικός να αναλάβει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σχετικά με τον Μηνά Πίτσο, είναι ένας προπονητής που ξέρει τι εστί ΠΟΑ και πολλοί στην ομάδα υποστηρίζουν ότι είναι μία «σίγουρη» επιλογή, κανένας όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει ως φαβορί.

Στον ΠΟΑ επιβεβαιώνουν ότι έχουν προχωρήσει σε τελικές συζητήσεις με τους προαναφερθέντες, όμως υπάρχουν και επιλογές προπονητών, όπως ο Γιάννης Κατσαρός που «αρέσουν» στους Ατσαλενιώτες, έχει επί της ουσίας προταθεί από «ποδοσφαιρανθρώπους» και παρ’ ότι οι διοικούντες δεν έχουν ολοκληρωμένη άποψη για εκείνον, νιώθουν μία «ασφάλεια» μέσω των όσων τους έχουν μεταφερθεί για εκείνον.

Όσο αναφορά τον Γιώργο Κόλτζο, ο ίδιος ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΟΑ πως έχει κλείσει στην ομάδα του Ρεθυμνιακού, βάζοντας τέλος ουσιαστικά στις συζητήσεις.

Ένα ακόμα όνομα που έρχεται να προστεθεί στην «ατζέντα» του ΠΟΑ, είναι ο Δημήτρης Βολονάκης, ο έμπειρος τεχνικός που ολοκλήρωσε τη σεζόν με την ομάδα του Αλμυρού, έχοντας αρκετά καλή παρουσία, επί της ουσίας είναι ελεύθερος καθώς δεν έχει ακόμα συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας το ενδεχόμενο της εκ νέου συνεργασίας και μπορεί το προσφυγικό σωματείο ανά πάσα ώρα και στιγμή να κινηθεί και να συζητήσει μαζί του.

Για ηθικούς λόγους ο ΠΟΑ, αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε επαφές μαζί του, όμως τ’ όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι και αναμένεται να πέσει ξανά και σήμερα στο Δ.Σ. και εφόσον «προκριθεί» δεν αποκλείεται ο ΠΟΑ να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση, είτε μιλώντας απευθείας με τον ίδιο, είτε πρώτα με την ομάδα και στην συνέχεια με τον ίδιο.