Ντεμπούτο με νίκη στο «Open Championship» για την Μ. Τσιπλοστεφανάκη

Ντεμπούτο με νίκη και κατάκτηση της ζώνης του «Open Championship» στην Αθήνα, για την αθλήτρια της σχολής του Γιώργου Κουμιώτη, την Μαρία Τσιπλοστεφανάκη, στο πρώτο της επαγγελματικό αγώνα κικ μπόξινγκ! 0

Η Μαρία Τσιπλοστεφανάκη, αγωνίστηκε για την διεκδικήση της ζώνης του «Open Championship» στην κατηγορία «Professional Belt Fight» απέναντι στην πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια Δέσποοινα Μακρή, σε ένα αγώνα τριών γύρων των τριών λεπτών, σε ένα κατάμεστο στάδιο και αφού έδωσε ένα σκληρό αγώνα, κατάφερε να κερδίσει με ομόφωνη απόφαση των κριτών και να πάρει η ζώνη.

Ο προπονητής της Κουμιώτης Γιώργος, με αφορμή την επιτυχία αυτή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταφέραμε μετά από ενάμιση χρόνο αποχής λόγω κορωνοϊού, να αγωνιστούμε σε μία δυνατή διοργάνωση και με μία πολύ δυνατή και αξιόλογη αντίπαλο.

Επικρατήσαμε και κερδίσαμε σε ένα αγώνα που κέρδισε όλες τις εντυπώσεις και άνοιξαν νέες πόρτες για επαγγελματικές διοργανώσεις. Θα παίξουμε με τα καλύτερα ονόματα στον χώρο μας, γιατί μας αξίζει να είμαστε ανάμεσα σε αυτούς. Συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά να κάνουμε αυτό που ξέρουμε».