Νέος πρόεδρος ο Γιανναδάκης, νέος προπονητής ο Λυκούδης

Το νέο πρόεδρο που ακούει στ’ όνομα Γιώργος Γιανναδάκης αλλά και το νέο προπονητή της ομάδας, τον Μάκη Λυκούδη, που μόλις πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον Ραύκο, ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα Κ18 του Candia Sport.

Όπως έγινε γνωστό, νέος πρόεδρος είναι ο κ. Γιώργος Γιανναδάκης, διαδεχόμενος τον Γιάννη Γαρεφαλάκη που αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ στη διοίκηση της Κ18 του Candia Sport εντάχθηκαν οι Κώστας Αλεξάκης στο ρόλο του αντιπροέδρου και ο Γιάννης Σταματάκης στη θέση του γενικού αρχηγού.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής της ομάδας, καθώς ο Μάκης Λυκούδης αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία, έπειτα από την αποχώρηση του Στέλιου Μιχελακάκη.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Οι βάσεις για το νέο ξεκίνημα της ομάδας Κ18 του Candia Sport μπήκαν στην διοικητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Club. Μια συνάντηση που έφερε άνεμο αισιοδοξίας με νέα διοίκηση, νέο προπονητή και υψηλές προσδοκίες για το μέλλον.

Νέος πρόεδρος της Κ18 είναι ο κ. Γιώργος Γιανναδάκης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα με μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό, αποτελώντας άλλωστε έναν από τους βασικούς πυλώνες στη νέα εποχή που έχει ανοίξει στο Club Candia Sport. Ο κ. Γιανναδάκης διαδέχεται στην προεδρία τον κ. Γιάννη Γαρεφαλάκη, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά θα παραμείνει κοντά στην ομάδα.

Μαζί με τον κ. Γιανναδάκη, στη διοίκηση της Κ18 είναι ο κ. Κώστας Αλεξάκης από τη θέση του αντιπροέδρου και ο κ. Γιάννης Σταματάκης από τη θέση του γενικού αρχηγού.

Παράλληλα παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της Κ18!

Πρόκειται για τον κ. Μάκη Λυκούδη, ο οποίος παρουσίασε σημαντικό έργο τα προηγούμενα χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα στην τεχνική ηγεσία του Ραύκου και πλέον συμφώνησε με την Κ18 του Candia. Το νέο συμβούλιο των καλωσόρισε στην οικογένεια του Candia, με το νέο προπονητή να αναφέρει ότι οργανωτικά ο σύλλογος αγγίζει πολύ υψηλά πρότυπα και είναι τιμή για κάθε προπονητή να δουλεύει υπό αυτές τις εξαιρετικές συνθήκες. Η νέα διοίκηση και ο νέος προπονητής συζήτησαν με τον ιδιοκτήτη του Club Candia Sport κ. Χρήστο Καταρτζόγλου, πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση της
Κ18 και της προετοιμασίας.

Η πρώτη συγκέντρωση ορίζεται για την Παρασκευή 20 Αυγούστου ενώ η αγωνιστική προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Μάλιστα, εντός της προετοιμασίας, η αποστολή της Κ18 θα μεταβεί για ένα τριήμερο στα Χανιά για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, με τη διοίκηση και τον προπονητή να στέλνουν το μήνυμα ότι κάτι νέο και όμορφο ξεκινά».