Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μαγάκη στον ΠΑΟΚ ο Πόρος!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πόρος έκανε γνωστός και εκείνος με τη σειρά του τον δανεισμό του Μιχάλη Μαγάκη στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού.

Ο ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ως δανεικό από τον Πόρο, ενώ ήρθε και η ανακοίνωση των «μπλε» για τον ικανό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι «κάτοικος» Κρουσώνα τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Μιχάλη Μαγάκη στο φίλο σωματείο του ΠΑΟ Κρουσώνα τη νέα περίοδο. Με τους ανθρώπους του Κρουσώνα έχουμε άριστες σχέσεις ως σωματεία αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και στο πλαίσιο αυτό δώσαμε στον ΠΑΟΚ τον αρχηγό και σημαία της ομάδας μας, με τεράστια προσφορά στο παραμυθένιο ταξίδι του Πόρου μας (στους αγωνιστικούς χώρους και στ’ αποδυτήρια), δίχως το παραμικρό οικονομικό η οποιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα. Θέλοντας από καρδιάς μόνο να βοηθήσουμε τους φίλους μας από τον Κρουσώνα.

Ευχόμαστε στο Μιχάλη μια γεμάτη σεζόν μακριά από τραυματισμούς, να βοηθήσει τη νέα του ομάδα με το πάθος, την καρδιά και την αξία που τον διακρίνουν και του χρόνου τον περιμένουμε και πάλι πίσω στην ομάδα της καρδιάς του, στον Πόρο μας. Παράλληλα ευχόμαστε ολόψυχα στον ΠΑΟ Κρουσώνα καλή σεζόν και να εκπληρώσει τους στόχους του».