«Πυρετώδεις» διεργασίες για τη συναυλία στον ΠΑΟΚ

Σε δύο… μέτωπα έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι του ΠΑΟ Κρουσώνα, έχοντας από τη μία τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και από την άλλη, τις απαιτούμενες διεργασίες για τη μεγάλη συναυλία με την Λένα Ζευγαρά που έχει προγραμματιστεί για 28 Αυγούστου στον Κρουσώνα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ Κρουσώνα, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, τόσο με τους ανθρώπους της δημοφιλής τραγουδίστριας, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το μεγάλο αυτό event το οποίο το χαρακτηρίζουν ως ένα μεγάλο «τεστ» για την διοργάνωση, ανάλογων αντίστοιχων διοργανώσεων.

Πέραν των επαφών αυτών, έχουν και συνεχόμενες επαφές, με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να τηρηθούν στο ακέραιο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, ενώ έχουν προχωρήσει ήδη και διαδικασίες όπως την φύλαξη του χώρου και διάφορες άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να γίνουν για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση.

Όσο αναφορά τα εισιτήρια της εκδήλωσης, αυτά θα κυμαίνονται μεταξύ 15 με 20 ευρώ και θα τεθούν σύντομα στη διάθεση του κόσμου.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπουμάκης, υλοποιεί τον σχεδιασμό της ομάδας βάσει και των εισηγήσεων που έχει κάνει ο Μάριος Σηφάκης.