Στη Μινωική ο Γ. Καλυκάκης, ανανέωσε ο Λ. Καρούζος

Την απόκτηση του Γιάννη Καλυκάκη από τη Βόνη, ανακοίνωσε η ομάδα της Μινωικής, ενώ την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε και η συνέχιση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Καρούζο.

Τον τερματοφύλακα Γιάννη Καλυκάκη, απέκτησε η ομάδα της Μινωικής, αποκτώντας τον από την Βόνη, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι και έμεινε ελεύθερος, ενώ επεκτάθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον Λευτέρη Καρούζο, ο οποίος πριν προωθηθεί στη πρώτη ομάδα, αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στους Νέους Μινωικής με προπονητή τον Μπάμπη Ντάγκινη.

Η ανακοίνωση της Μινωικής αναφέρει: «Η διοίκηση της Μινωικής, καλωσορίζει στην ομάδα τον Γιάννη Καλυκάκη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βόνη και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό, αγωνιστικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Επιπλέον, ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Λευτέρη Καρούζο, ένα ακόμα δικό μας παιδί, που επέλεξε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας. Λευτέρη, καλή σεζόν με υγεία».  

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.