Προετοιμάζει «φιέστα» για την άνοδο ο Ηρόδοτος

Την ευκαιρία να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής αλλά και της ανόδου στην Super League 2, θα δώσει ο Ηρόδοτος στους φίλους της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις, διοργανώνοντας φιέστα για την επίτευξη των στόχων.

Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, η φιέστα θα πραγματοποιηθεί είτε την Τετάρτη 14 Ιουλίου, είτε την Πέμπτη 15 Ιουλίου, πιθανότατα στο Σωματείο Φίλων Ηροδότου «Αντώνης Καργιωτάκης» όπου οι πρωταθλητές θα γνωρίσουν την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους της ομάδας για την επιτυχημένη φετινή χρονιά.

Ουσιαστικά, με τη φιέστα αυτή, θα «κλείσει» η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος για τον Ηρόδοτο, ο οποίος στη συνέχεια δεν θα έχει… χρόνο για χάσιμο, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και θα πρέπει σύντομα να προκηρυχθεί η γενική συνέλευση, μέσω της οποίας θα «τρέξουν» οι διαδικασίες, για την σύσταση της νέας ΠΑΕ, η οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Super League 2.

Για την σύσταση της ΠΑΕ, εκτός από τα… διαδικαστικά, θα χρειαστούν και περισσότερα από 500.000€, ένα ποσό ιδιαίτερα μεγάλο, το οποίο αυτή τη στιγμή, είναι «άγνωστο» το ποιος ή ποιοι θα το καλύψουν, με τις επαφές να είναι συνεχόμενες ως προς αυτήν την κατεύθυνση, ενώ υπάρχουν ενδιαφερόμενοι κυρίως εκτός Κρήτης.

Όσο αναφορά τους… πιθανούς ενδιαφερόμενους, υπάρχει και Κρητικός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει περάσει από τρεις συλλόγους, βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ και έχει… εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθεί στα κοινά του Ηροδότου, όμως είναι άγνωστο εάν θα συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο.

Η γενική συνέλευση του Ηροδότου, πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου, στα γραφεία της ομάδας στη Νέα Αλικαρνασσό.