Α. Δανιήλ: «Ένα σύγχρονο και ευέλικτο αγωνιστικό μοντέλο»

Με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Άγγελος Δανιήλ, ευχαρίστησε τις διοικήσεις, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές αλλά και τα επιτελεία των σωματείων της Γ Εθνικής, ενώ αναφορικά με το μέλλον του πρωταθλήματος, τόνισε πως στόχος τους είναι να φτάσουν σε ένα σύγχρονο και ευέλικτο αγωνιστικό μοντέλο.

Στη δήλωσή του, ο Άγγελος Δανιήλ, ανέφερε: «Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εκ μέρους της Επιτροπής ευχαριστώ τις διοικήσεις, τους παίκτες, τους προπονητές και τα επιτελεία όλων των ομάδων για τη συνεργασία τους.

Οι αγωνιστικές συνθήκες που συνάντησαν τα σωματεία εξαιτίας της πανδημίας ήταν εξαιρετικά δυσχερείς και χωρίς τη συμβολή τους θα ήταν ανέφικτη η διεξαγωγή τού μεγαλύτερου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη χώρα.

Ως Επιτροπή Διοργανώσεων, αξιολογήσαμε με προσοχή τα δεδομένα των τελευταίων σεζόν και προετοιμάσαμε την επόμενη μέρα του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με σύνεση και, κυρίως, σε βάθος χρόνου.

Με τη νέα, τριετούς διάρκειας, προκήρυξη της διοργάνωσης, υλοποιούμε τη βασική μας προτεραιότητα, που ήταν η ενίσχυση της συμμετοχής Ελλήνων παικτών στους αγώνες, καθώς επίσης προσαρμόζουμε τον αριθμό των ομάδων σε μια πιο ρεαλιστική βάση, έτσι ώστε να φτάσουμε σε ένα σύγχρονο και ευέλικτο αγωνιστικό μοντέλο».