Μετά από μία μακρά και γεμάτη διαδρομή στον Ζαρό, ο Νίκος Λεμονάκης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς θα συνεχίσει στη Δόξα Γαλιάς τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο νεαρός αμυντικός αποχαιρέτησε την ομάδα του χωριού του, στην οποία αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, και μίλησε στο GRANDSPORT για την απόφασή του να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά και για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.
«Μετά από γεμάτα χρόνια στον Ζαρό, την ομάδα του χωριού μου, ήρθε η στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ζαρού για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στην Α1 ΕΠΣΗ.
Η Δόξα Γαλιάς είναι ένα ιστορικό σωματείο και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Από τις πρώτες συζητήσεις κατάλαβα ότι υπάρχουν φιλοδοξίες και διάθεση να δημιουργηθεί κάτι καλό και θέλω κι εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Έρχομαι με μεγάλη διάθεση για δουλειά και θέλω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Πιστεύω ότι διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο και με τη σωστή δουλειά μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο τη νέα σεζόν.
Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% για να βοηθήσω τη Δόξα Γαλιάς να έχει μία επιτυχημένη χρονιά και να πετύχει όσα έχει θέσει ως στόχο».