Την πρώτη τους δυνατή μεταγραφική κίνηση ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν οι Snakes FC, καθώς η νεοϊδρυθείσα ομάδα κινείται για την απόκτηση του Άγγελου Χιώτη!
Ο 25χρόνος επιθετικός, που αγωνίστηκε στον Ερμή Ζωνιανών, αποτελεί μία ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση για τα δεδομένα της Β’ κατηγορίας και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το νέο εγχείρημα ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2026-27.
Οι Snakes FC, το σωματείο που δημιουργήθηκε μέσα από το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ, προχωρούν σταδιακά τον σχεδιασμό τους για την πρώτη τους χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα και η περίπτωση του Χιώτη δείχνει πως υπάρχει διάθεση να μπουν από νωρίς δυνατές βάσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.
Ο Χιώτης έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών, ενώ είχε περάσει και από τα Δειλινά και τον Μοχό αποκτώντας παραστάσεις από το τοπικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με επιθετικά χαρακτηριστικά, που μπορεί να δώσει λύσεις και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για μία ομάδα που τώρα χτίζεται.
Για τους Snakes FC, η κίνηση αυτή έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς αφορά έναν παίκτη που μπορεί να δώσει ποιότητα, εμπειρία και αγωνιστική ώθηση στην αρχή της διαδρομής τους.
Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρουν περισσότερες εξελίξεις, με τους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίζουν τις επαφές τόσο για την ενίσχυση του ρόστερ όσο και για τα υπόλοιπα οργανωτικά ζητήματα της νέας σεζόν.