ΟΦΑ

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο «τιμόνι» του ΟΦΑ!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο «τιμόνι» του ΟΦΑ!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης είναι ο εκλεκτός του ΟΦΑ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με το σωματείο του Αρκαλοχωρίου να δίνει τα χέρια με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και να του εμπιστεύεται τα ηνία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α1 ΕΠΣΗ.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα φιλόδοξη επιλογή από την πλευρά του ΟΦΑ, καθώς ο Μιχάλης Φραγκουλάκης αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του κρητικού ποδοσφαίρου, έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα σε υψηλό επίπεδο.

Στην ποδοσφαιρική του διαδρομή φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες του ΟΦΗ, του Εργοτέλη, του και του Αστέρα Τρίπολης στη Super League, ενώ αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στα ελληνικά γήπεδα.

Πλέον, αναλαμβάνει να οδηγήσει τον ΟΦΑ στη νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Ρουσάκη, με στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην επιστροφή της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΗ.

Στο Αρκαλοχώρι θεωρούν πως η προσωπικότητα, οι παραστάσεις και η ποδοσφαιρική γνώση του Μιχάλη Φραγκουλάκη μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τη νέα προσπάθεια, σε μία κίνηση που έχει προκαλέσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πλέον και τυπικά, με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη να ετοιμάζεται να ξεκινήσει το πρώτο του κεφάλαιο στον πάγκο του ΟΦΑ.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα