Συνάντηση του Δ.Σ. του ΟΦΑΜ με τοπικούς φορείς για το θέμα του Αθλητικού κέντρου!

Το απόγευμα του Σαββάτου, το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. είχε την ευκαιρία να κάνει μια ανοιχτή συζήτηση με τους Τοπικούς Φορείς και Συλλόγους της περιοχής, για το θέμα του Αθλητικού κέντρου, ενώ εκφράστηκαν και οι ανησυχίες των ανθρώπων του ΟΦΑΜ για το άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο ΟΦΑΜ αναφέρει: « Το απόγευμα του Σαββάτου, το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. είχε την ευκαιρία να κάνει μια ανοιχτή συζήτηση με τους Τοπικούς Φορείς και Συλλόγους της περιοχής, για το θέμα του Αθλητικού κέντρου αλλά και να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας για το άμεσο μέλλον του Συλλόγου.

Από τη Δημοτική Αρχή το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Έφη Βολανάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου Μιχάλης Μαρκογιαννάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης κ ο ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης,ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν κ μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας.

Αυτό που τονίστηκε έντονα από τα μέλη της Διοίκησης μας είναι ότι κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, το μέλλον του Συλλόγου μας προβλέπεται δυσοίωνο καθώς ένα Σωματείο χωρίς γήπεδο δεν μπορεί να είναι βιώσιμο.

Σαν Συμβούλιο είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τη Δημοτική Αρχή ώστε στο μέλλον να αποκτήσει ο Δήμος μας ένα Αθλητικό κέντρο αντάξιο της δυναμικής του, παράλληλα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύσεις για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας μας, οι οποίες δεν μπορούν να περιμένουν.

Τις επόμενες μέρες και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, θα γίνει κ μια κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του στο Δημαρχείο για να εκφράσουμε κ στον ίδιο τους προβληματισμούς μας».