Αρχές Αυγούστου ξεκινάει και η ΑΕΚατσαμπά

Την Δευτέρα 2 Αυγούστου θα ξεκινήσει τη προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» με τον Απόστολο Παπακώστα, να έχει την ευκαιρία να προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του.

Ο νεοαποκτηθέντας προπονητής, έχει προγραμματίσει τη πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου για την Δευτέρα 2 Αυγούστου, ενώ έχει ήδη διαμορφώσει το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Δειλινών, τον ΠΑΟΚ, την Κ19 του Εργοτέλη, το Ασήμι, τη Βόνη και τις Ασίτες κατά σειρά, με το πρώτο φιλικό να έχει οριστεί στις 18/8 και το τελευταίο στις 11/9, μία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην ΑΕΚ, ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, έχει ανανεώσει ήδη η πλειοψηφία του ρόστερ αριθμώντας πλέον 22 ποδοσφαιριστές, ενώ σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν τέσσερις νεαροί που έχουν συμφωνήσει να αγωνιστούν με την ΑΕΚ, ο Γιαπεντζάκης που έχει επισήμως αποκτηθεί αλλά και ένας τερματοφύλακας, τον οποίο αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι».

Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica»:

18/8 ΠΑΟ Δειλινών

21/8 ΠΑΟΚ

25/8 Κ19 Εργοτέλη

28/8 Ασήμι

4/9 Βόνη

11/9 Ασίτες