SUPER LEAGUE 1 ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ντάμπλουχος η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη με γκολ στο 93′

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ντάμπλουχος η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη με γκολ στο 93′
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Το καλύτερο για το τέλος κράτησε η Κ19 του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κατακτά και το Κύπελλο Ελλάδας Κ19 απέναντι στον Άρη, ολοκληρώνοντας μία ονειρική και αήττητη σεζόν με νταμπλ.

Στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο Αγρίνιο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με 1-0 χάρη στο γκολ του Κυριαζίδη στο 90+3’, σε ένα δραματικό φινάλε που έδωσε το τρόπαιο στους «ασπρόμαυρους».

Η ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν ολοκλήρωσε έτσι μία μαγική χρονιά, συνδυάζοντας το πρωτάθλημα με την κατάκτηση του Κυπέλλου και παραμένοντας αήττητη εντός συνόρων.

Ο Άρης από την πλευρά του πάλεψε μέχρι το τέλος, ψάχνοντας την επιστροφή στους τίτλους μετά από 14 χρόνια, έχοντας φτάσει στον τελικό έπειτα από δύο επικές προκρίσεις στη διαδικασία των πέναλτι.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πρώτος στο 17’ με τον Αρετή, ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ρέγιες.

Ο Άρης απάντησε με προσπάθειες των Παπασαραφιανού και Χαρούπα, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η κεφαλιά του Καραμανλή πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και στο 67’ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι που αρχικά δόθηκε μέσω VAR αλλά στη συνέχεια ανακλήθηκε.

Το παιχνίδι έδειχνε να οδηγείται στην παράταση, όμως στο 90+3’ ο Κυριαζίδης χάρισε τη νίκη και το τρόπαιο στον ΠΑΟΚ, γράφοντας τον ιδανικό επίλογο σε μία ιστορική σεζόν.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα