Μ. Γεωργιάδης: «Η ευκαιρία είναι μεγάλη, ή τώρα ή ποτέ»

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης.

Ο πρόεδρος των “κυανόλευκων” για δεύτερη φορά πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 2 με τον Ηρόδοτο και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ευχαρίστησε τους πάντες για την προσπάθεια και την βοήθεια που έδωσαν στο σωματείο, ενώ ευχήθηκε και περαστικά στον Στέλιο Σωκιανό που περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Εδώ είναι η Αλικαρνασσός , είναι το bronx-city και η αυτή η ομάδα είναι η λατρεία και περηφάνεια όλης της πόλης . Είμαστε οικογένεια , είμαστε φαμίλια με δυναμική και ιστορία τεράστια . Είναι αλήθεια ότι όλοι καθημερινά νοιάζονται και έχουν στο νου τους τι γίνεται με την ομάδα . Ειδικά στα καφενεία συνήθως είναι μοναδική κουβέντα ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ και σημείο αναφοράς . Στα περισσότερα σπίτια κάπου συναντάς τον ΗΡΟΔΟΤΟ …. είτε μπλουζάκι είναι αυτό , είτε σε ημερολόγιο , μα φωτογραφίες είναι , μα μπρελόκ είναι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς . Και δύσκολα συναντάς οικογένεια που δεν έχει περάσει κάποιο μέλος της από το σύλλογο , είτε ως παίκτης , είτε ως παράγοντας είτε σαν απλός φίλαθλος .

ADVERTISING

Είμαι σίγουρος πως όλοι έχουν πάει έστω μια φορά στο γήπεδο . Επίσης οι περισσότεροι έχουν τσαντιστεί από κάποιον άλλο , συνήθως για ασήμαντο λόγο . Αλλά η τσαντίλα κρατάει πολύ λίγο και πάντα επικρατεί η αγάπη για την ομάδα . Και το ωραίο είναι ότι και αυτοί που εχουν να πάνε πχ 10 χρόνια στο γήπεδο έχουν την δική τους γνώμη για την ομάδα • πχ μου λένε προχθές , μα τι κάνει ο Σκύβαλος ; Γιατί έβγαλε τον Κοιλιάρα ή γιατί δεν ξεκίνησε με τον Μυλωνά ;; Και πάντα από ενδιαφέρον και αγάπη !!! Μα αυτούς τους αγαπάω πιο πολύ 💙💙 !!! Και γιατί τους αγαπάω ;; Γιατί όταν βγαίνουμε βόλτα στα μαγαζιά και καφενεία για ενίσχυση είναι πάντα κοντά . Κανείς δεν λέει όχι. Ο καθένας ανάλογα με την δύναμη του βοηθάει όσο μπορεί . Και αυτό έχει μεγάλη σημασία . Τους ευχαριστούμε όλους .

Πριν ένα χρόνο ξεκινήσαμε σαν διοίκηση μια νέα προσπάθεια με μοναδικό στόχο ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ να ξανά πρωταγωνιστήσει, με εμένα στην προεδρία του συλλόγου . Η τιμή μεγάλη και η ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη . Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες αλλά και αμφισβητήσεις , ειδικά στην αρχή . Χαρακτηριστικά θυμάμαι δημοσίευμα του περασμένου Αυγούστου που έλεγε ότι η ομάδα δεν θα αντέξει οικονομικά . Το σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα κρατήθηκε όρθια και τώρα είναι σε άλλη κατηγορία . Το πως κρατήθηκε είναι πολύ απλό : όλοι μαζί ένα κόσμος , παίχτες , προπονητές και διοίκηση . Σε μια χρονιά που στη ζωή μας κυριάρχησε ο COVID , με άνοιγμα και κλείσιμο και μετά ξανά άνοιγμα . Δεν ξεχνώ τι γινόταν για 4-5 μήνες την εποχή του λουκέτου . Οι παίχτες μας δυάδες και τριάδες πήγαιναν στο γήπεδο για τρέξιμο και ελαφριά προπόνηση . Προσπαθήσαμε και εμείς να στηρίξουμε τα παιδιά , όσο περισσότερο μπορούσαμε . Δεν ξεχνώ την επίσκεψη που έκανα στο Μέγαρο , αλλά για τον Ηρόδοτο χαλάλι . Δεν ξεχνώ που τσακωνόμαστε μεταξύ μας στους αγώνες για το ποιος θα έρθει στο γήπεδο , έστω αυτά τα λίγα άτομα που μας επέτρεπαν .

Από θέμα προσφοράς ανθρώπων δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα γιατί θα ξεχάσω κάποιους και αυτό δεν είναι σωστό . Στην ομάδα ήρθαν τρεις προπονητές ο Νίκος , ο Ανδρέας και ο Μανόλης . Ο κάθε ένας είχε την δικιά του φιλοσοφία και έβαλε το δικό του λιθαράκι στη λειτουργία της ομάδας και την επιτυχία αυτή . Τους ευχαριστώ όλους . Το πεπρωμένο ήταν με τον Μανόλη και την χημεία που έβγαλε σε γήπεδο και αποδυτήρια να πάρουμε τον τίτλο και την ιστορική άνοδο . Για τους ποδοσφαιριστές τι να πω . Δεν υπάρχουν λόγια . Μάγκες στο γήπεδο και παιχταράδες όλοι , μα πάνω από όλα ομάδα και καλά παιδιά . Ματώσατε και την ιδρώσατε την φανέλα . Και ξέρω τη στεναχώρια αυτών που δεν έπαιζαν , αλλά έβλεπα το πόσο εμψύχωναν και βοηθούσαν στο γήπεδο και είχαν το μεγαλύτερο άγχος και αγωνία . Φυσικά τους ανήκει το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας . Εχθές σε μια κουβέντα που είχα με τον Γιάννη τον Κοιλιάρα είπαμε ότι κάτι μας χρωστούσε από παλαιότερα , 5-6 χρόνια πίσω . Και εάν σου χρωστάει κάτι η ζωή στο δίνει εάν το αξίζεις , αυτό το πιστεύω . Και στο δίνει με το παραπάνω .

ADVERTISING

Θέλω να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στα κορίτσια μου την Εμμανουέλα , την Βασιλεία και την Ηλέκτρα καθώς επίσης και στην γυναίκα μου που με στηρίζει τόσα χρόνια σε ότι μπορώ να προσπαθήσω και να προσφέρω για αυτή την ομάδα . Επίσης στους γονείς μου που μπορεί να έχουν φύγει από κοντά μου αλλά είμαι σίγουρος ότι εκεί ψηλά που βρίσκονται θα είναι χαρούμενη η ψυχή τους και θα καμαρώνουν .

Θυμάμαι την ομάδα σε στιγμές δύσκολες ή και σε ακόμη πιο δύσκολες . Σήμερα η ομάδα είναι πάλι στα ψηλά . Η ευκαιρία είναι μεγάλη . Ή τώρα ή ποτέ , αυτό το πιστεύω . Ξέρουμε όλοι ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ δεν έχει ταβάνι . Θέλω να υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ότι περνάει από το χέρι μου ώστε τώρα να βρεθεί μια λύση διοικητικά και ο σύλλογος να μείνει μόνιμα εδώ στις μεγάλες και επαγγελματικές κατηγορίες . Η ευκαιρία είναι μεγάλη και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε . Σε αυτό όμως πρέπει να βοηθήσουμε όλοι και να στηρίξουμε την ομάδα και την προσπάθεια αυτή .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Κρήτης κύριο Αρναουτάκη , τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Αυγενάκη , τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Λαμπρινό , τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Συριγωνάκη , τους βουλευτές μας κυρίους Σενετάκη , Μαμουλάκη , Ηγουμενίδη και Βαρδάκη , τον πρώην Δήμαρχο κύριο Κουράκη , τον αντιδήμαρχο κύριο Σισαμάκη και όλες τις φίλες ομαδες για τις τόσες ευχές που έστειλαν και τα καλά τους λόγια . Είναι τόσες πολλές οι ευχές και τα τηλέφωνα που δεν υπάρχει περίπτωση , όλο και κάποιον θα ξεχνώ .

ADVERTISING

Ειδική αναφορά θέλω να κάνω και σε όλους τους χορηγούς μας που ήταν κοντά μας αυτή την δύσκολη χρονιά που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας . Τους ευχαριστούμε !!!!!
💙💙 ΗΡΟΔΟΤΟΣ 💙💙
…………………………………………………………………..
*** φίλε Στέλιο Σωκιανέ εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά με την επέμβαση που θα κάνεις και γρήγορα να γυρίσεις στην οικογένεια σου και κοντά μας γερός και δυνατός ‼️‼️‼️”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content