Η σκέψη του ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά και την έναρξη του πρωταθλήματος

Άσπρος καπνός δεν βγήκε από την συνεδρίαση της Super League αναφορικά με τα τηλεοπτικά προγράμματα και την σέντρα του πρωταθλήματος.

Στις ομάδες που ψήφισαν θετικά ήταν μόλις 3, ωστόσο στον ΟΦΗ ναι μεν σήμερα ψήφισαν “όχι” στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, για να δοθεί περισσότερος χρόνος στις ομάδες να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να θέσει η ομάδα σε κίνδυνο την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως συνέβη άλλωστε πριν δύο χρόνια, όταν ο ΟΦΗ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά παρόλα αυτά δέχθηκε να αρχίσει το πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Στον ΟΦΗ πάντα κοιτάζουν το καλό του ποδοσφαίρου και σε καμία περίπτωση δεν θα βάλουν σε κίνδυνο την σέντρα της φετινής χρονιάς. Άρα καταλαβαίνει κανείς πως οι ιθύνοντες του συλλόγου θα ψηφίσουν θετικά στην σέντρα του πρωταθλήματος ακόμα και αν η ομάδα δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content