Ηρόδοτος: «Ανδρέα είμαστε δίπλα σου»

Η ομάδα του Ηροδότου έστειλε το δικό της μήνυμα στον πιστό της «στρατιώτη», ο οποίος σε μία εξομολόγηση ψυχής, ανέφερε πως η κόρη του πάσχει από παιδικό καρκίνο και κάλεσε όλους τους προέδρους της Γ Εθνικής να σταθούν δίπλα στα παιδιά που πάσχουν από αυτή την ασθένεια.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού δεν γινόταν να μην στείλει το δικό της μήνυμα και με ανακοίνωση της, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι στο πλευρό του Ανδρέα Ξυδάκη και τόνισε πως η οικογένεια του Ηροδότου, είναι τυχερή που τον έχει.

Συγκλονιστική εξομολόγηση Α. Ξυδάκη και η… δήλωση Β. Κρασανάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Aνδρέα είμαστε δίπλα σου!  Μετά την χθεσινή συνέντευξη Tύπου από τον αγώνα Πόρος-Ηρόδοτος, ο τεχνικός της Ν. Αλικαρνασσού, Ανδρέας Ξυδάκης, φανερά συγκινημένος, αφιέρωσε την νίκη της ομάδας στην κόρη του, που περνάει παιδικό καρκίνο. Το μήνυμα του προς τους Προέδρους της Γ’ Εθνικής, απολύτως ουσιαστικό και ανθρώπινο.

Ανδρέα Ξυδάκη περνάς μια δύσκολη δοκιμασία εσύ και η οικογένεια σου, δίνεις και εσύ τον δικό σου αγώνα εκτός γηπέδου, αλλά με όπλα την δύναμη και την αισιοδοξία θα τα καταφέρετε, στοιχεία που εσύ σίγουρα διαθέτεις.

Η οικογένεια του Ηροδότου είναι τυχερή που σε έχει, χρόνια φίλος και καλός συνεργάτης, «στρατιώτης» όπως ανέφερες και εσύ, με ήθος, ευγένεια και αγάπη προς την ομάδα και τους ανθρώπους της. Το γνωρίζεις καλά πως είμαστε πλάι σου σε ότι χρειαστείς!».