ΠΑΝΟΜ

Πλουσής: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου – Τα κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Πλουσής: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου – Τα κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ικανοποιημένος από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Μοχό και τη συνολική παρουσία της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ, Βασίλης Πλουσής.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στο σημείο-κλειδί της αναμέτρησης, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια όλης της χρονιάς.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε ιδανικά το παιχνίδι και καταφέραμε να βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ. Θεωρώ κομβικό το σημείο του χαμένου πέναλτι της ομάδας του Μοχού.

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ανέβασε τις γραμμές του, δεχτήκαμε πίεση και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, διότι είχαμε πει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και τα παιδιά, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια όλο τον καιρό, το κατάφεραν.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΠΑΝΟΜ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα