Αποχώρησε από τον Ανθεστίωνα ο Λ. Τιτομιχελάκης

Παρελθόν από το... τιμόνι του Ανθεστίωνα αποτελεί ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε το σωματείο για την συνεργασία.

Ο έμπειρος τεχνικός με την διοίκηση είχαν στόχο την ανανέωση της συνεργασίας, ωστόσο προσωπικοί λόγοι του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη εμπόδισαν την επιθυμία αυτή και έτσι οι ιθύνοντες των "κιτρινόμαυρων" αναζητούν ήδη τον επόμενο προπονητή.

Η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.
Παρά την επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία, προσωπικοί λόγοι αναγκάζουν τον έμπειρο τεχνικό να αποχωρήσει. Μια εξέλιξη, καθόλου ευχάριστη και σίγουρα στενάχωρη για το σωματείο μας, όμως πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη άρρηκτη σχέση με τον κ. Τιτομιχελάκη.

ADVERTISING

Του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο και είμαστε σίγουροι, ότι αυτός ο «κύκλος» που έμεινε στην αρχή του λόγω της διακοπής που έφερε η πανδημία, κάποια στιγμή στο μέλλον θα συνεχιστεί".

Η δήλωση του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Ανθεστίων για τη συνεργασία μας, παρότι λόγω της πανδημίας ήταν μικρή σε χρονική διάρκεια.
Λυπάμαι που για προσωπικούς λόγους δε μπορεί αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και φέτος. Είμαι σίγουρος ότι με τους ανθρώπους και τη φιλοσοφία που έχει αυτή η ομάδα, θα συνεχίσει την επιτυχημένη παρουσία της στο τοπικό ποδόσφαιρο».