Στην Πανελλήνια Συνάντηση των ομάδων Γ Εθνικής ο Πόρος!

Όπως έγινε γνωστό ο Πόρος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας και θα συμμετάσχει στην πανελλήνια συνάντηση όλων των ομάδων της Γ’ Εθνικής που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουλίου, στις 20:00.

Τον Πόρο θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ομάδας Γάννης Ασσαργιωτάκη!

Η ανακοίνωση των «μπλε» αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πόρου κατανοώντας πλήρως την αγωνία των σωματείων της Γ’ Εθνικής σε όλη την Ελλάδα για το μέλλον τόσο των ίδιων όσο και της ίδιας της κατηγορίας, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας και θα συμμετάσχει στην πανελλήνια συνάντηση όλων των ομάδων της Γ’ Εθνικής που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουλίου, στις 20:00, στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθλον” (χώρος εκδηλώσεων), στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Τον Πόρο θα εκπροσωπήσει προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

ADVERTISING

Αντιλαμβανόμενοι της κρισιμότητα της κατάστασης και εισπράττοντας την κραυγή αγωνίας των σωματείων απ’ όλη τη χώρα, ευελπιστούμε ότι τα μηνύματα που θα βγουν από τη συνάντηση θα ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους ιθύνοντες της ΕΠΟ οι οποίοι και θα λάβουν τις σχετικές αποφάσεις για το αύριο της Γ’ Εθνικής και των ομάδων μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content