Δύο νέα εμβολιαστικά σημεία στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου

Δυο νέα εμβολιαστικά σημεία θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουλίου, στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται  στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο εμβολιασμών κατά της νόσου COVID -19 το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας και την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών.

Τα σημεία αυτά είναι: 

1.Στο Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Σύλλα  τη Δευτέρα 12/07/2021 από τις 09:00. 

  1. Στο Ισόγειο του Γυμνασίου της  Τοπικής Κοινότητας Βενεράτου την Τρίτη 13/07/2021 από τις 09:00.

Σύμφωνα με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, θα στελεχωθούν σε συνεργασία με τις μονάδες υγείας αρμοδιότητάς της και τους αντίστοιχους ιατρικούς συλλόγους, παρέχοντας τα εμβολιαστικά σκευάσματα και τα απαιτούμενα αναλώσιμα. 

Τα σημεία ορίστηκαν κατόπιν συνεργασίας της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Ρένας Παπαδάκη –Σκαλίδη με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και με τη συνεργασία των Προγραμμάτων Βοήθειας στο Σπίτι. 

Με στόχο την καλύτερη διαχείριση δόσεων εμβολίων, καλούνται οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης (τηλ. Επικ. : 2810243361 κ. Κατερίνα Μόσχου από 08:00 έως 15:00 μέχρι και την Παρασκευή 9/07/2021 προκειμένου να ενημερωθεί στη συνέχεια η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.