Θ. Σκούφος: «Χρωστάμε στους εαυτούς μας, στο προπονητικό team αλλά και στην διοίκηση ένα πρωτάθλημα»

Για την ανανέωση του στον ΠΑΟΚ, τους προσωπικούς του στόχους και τη ομάδας, αλλά και για την πολυπόθητη επιστροφή στην αγωνιστική δράση, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Σκούφος!

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα που του έκανε ακόμη ευκολότερη την απόφαση να ανανεώσει αλλά και στο γεγονός ότι δεν μίλησε με κάποια άλλη ομάδα, στους πρωταγωνιστικούς στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά αλλά και για τη μεγάλη αποχή από τη δράση.

Για την ανανέωσή του με τον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Σκούφος ανέφερε: «3η σερί σεζόν στην ομάδα και 4η συνολικά́… Έχω την άνεση να πω πλέον ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που με έχει κερδίσει περισσότερο από κάθε άλλη στο τοπικό του Ηρακλείου, η χαρά μου είναι διπλή καθώς θα συνεχίσω και στην ακαδημία του χωριού…

Το κλίμα πέρυσι ήταν ιδανικό και η παρέα που υπήρξε μέσα στα αποδυτήρια έκανε το έργο όλων μας ευκολότερο για να ανανεώσουμε χωρίς 2η σκέψη. Δικό μου μέλημα αλλά και όλων των παιδιών που έχουν ήδη ανανεώσει ήταν να μείνουμε στην ομάδα και για αυτό τον λόγο δεν μιλήσαμε με κάποια άλλη ομάδα της κατηγορίας…»

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά δήλωσε: «Σίγουρα καλούμαστε να συνεχίσουμε τον πρωταθλητισμό́ που αφήσαμε στην μέση στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α1.

Χρωστάμε στους εαυτούς μας , στο προπονητικό team αλλά και στην διοίκηση ένα πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε φέτος γνωρίζοντας βέβαια πως σχεδόν όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν δυνατότερες σε σχέση με πέρυσι».

Τέλος για το κομμάτι της μεγάλης αποχής ο ίδιος ανέφερε: «Η αποχή σίγουρα είναι πολύ μεγάλη και για αυτό στην προετοιμασία αλλά και σε όλη την διάρκεια της σεζόν που έρχεται πρέπει να δώσουμε τα πάντα έτσι ώστε να αντέξουμε μέχρι τέλους ..

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και επιτέλους μετράμε αντίστροφα για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε,  μετά από τόσο καιρό».