Στο ζήτημα του Ενωσιακού γηπέδου αναφέρθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου, μετά από σχετική ερώτηση του προέδρου των Δειλινών, Βαγγέλη Κεφαλούκου, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Ηρακλείου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ στάθηκε κυρίως στα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί, δίνοντας έμφαση στη γραφειοκρατία, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν μας τιμάει σαν Ένωση, θα πω καθαρά για γραφειοκρατία. Έχουμε προχωρήσει, είναι τα πάντα έτοιμα, υπάρχει η υπόσχεση για χρηματοδότηση από τον Σταύρο Αρναουτάκη, που λησμόνησα να ευχαριστήσω. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα κάνει για το τοπικό ποδόσφαιρο, όπως επίσης και για τον κ. Συριγωνάκη.
Ο χώρος που έχουμε επιλέξει είναι μία υπόθεση με μεγάλη γραφειοκρατία. Είναι τεράστιος ο χώρος εκεί, που ανήκει στα ΤΕΙ, και προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει να γίνει μελέτη για όλο το χώρο. Γι’ αυτό υπάρχει καθυστέρηση, δυστυχώς δεν είναι δικός μας ο χώρος.
Θεωρώ πως, εννοείται, κάνουμε τη προσπάθειά μας. Αυτό συμβαίνει».