Στην τεράστια προσπάθεια των παικτών του και στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στάθηκε ο προπονητής του ΑΟ Τυμπακίου, Νίκος Σουτζής, μετά τη νίκη-ανατροπή και την εξασφάλιση της ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Καταρχάς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επίτευξη του στόχου. Νομίζω και στο σημερινό παιχνίδι, παρόλο που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, μας πήγαν όλα στραβά. Μείναμε από νωρίς με δέκα παίκτες, μείναμε πίσω στο σκορ, όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ.
Κρατάμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα, που μας εξασφάλισαν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά για την προσπάθεια όλη τη χρονιά, δίκαια βρίσκονται σε αυτή τη θέση.
Να έχουμε την ανάλογη συνέχεια και να μπορέσουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση, που είναι ο άλλος μας στόχος. Εύχομαι στον Αετό καλή συνέχεια και να εκπληρώσει τον στόχο του.
Δίνει μεγαλύτερη σημασία ο τρόπος που ήρθε η νίκη και η άνοδος και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».