Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΠΟΑ από το Χαϊδάρι, για την 4η και προτελευταία αγωνιστική των play out της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Ατσαλένιου, χωρίς βαθμολογικό άγχος μετά την εξασφάλιση της παραμονής της από την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα απέναντι στους γηπεδούχους, οι οποίοι «καιγόντουσαν» για τη νίκη, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες τους μέχρι το φινάλε.
Ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ στο 56’, όταν ο Καϊμακαμούδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση του Χαϊδαρίου ήρθε στο 61’, με τον Πρίκα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο 65’, ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 68’, με τον Τσαγγάρη να σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο και να «σφραγίζει» τη νίκη για την ομάδα του.
Έτσι, ο ΠΟΑ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, σε ένα παιχνίδι όπου το μεγαλύτερο κίνητρο των γηπεδούχων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του.