Την ικανοποίησή του για την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ έως το 2029 εξέφρασε ο Θανάσης Ανδρούτσος, μιλώντας στο OFI TV, τονίζοντας τη σημασία της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο σύλλογος.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που βρήκε από την πρώτη στιγμή, αλλά και στη διάθεση που υπάρχει για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.
Αναλυτικά ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζομαι στην ομάδα του ΟΦΗ, στην οικογένεια του ΟΦΗ. Νομίζω πως όταν και οι δύο πλευρές το θέλουμε τόσο πολύ, η απόφαση μετά είναι μονόδρομος. Από την πρώτη στιγμή εδώ στην ομάδα, όλοι με υποδέχτηκαν πάρα πολύ οικεία.
Ένιωσα κατευθείαν ότι είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Αυτό μου δίνει και εμένα μια πάρα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί αυτή η εμπιστοσύνη και της ομάδας και του κόσμου είναι κάτι που εκτιμώ πάρα πολύ. Και νομίζω σε αυτά τα πράγματα είναι αυτό που μετράει περισσότερο.
Είμαι πολύ τυχερός γιατί, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ. Εύχομαι στα επόμενα τρία χρόνια, όσο θα είμαι εγώ εδώ και θα δίνω το 100%, να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές».