Ν. Παπαδιός: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα – Θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας»

Ο Νίκος Παπαδίος ήταν από τους πρώτους παίκτες που ανανέωσαν στον ΠΑΟΚ και στο Grandsport.gr εξήγησε τους λόγους αλλά και τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε αρχικά στην διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για έναν ακόμα χρόνο στο πρόσωπο του, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να τελειώσει αυτό που άρχισε πέρυσι ο Κρουσώνας, αλλά τον σταμάτησε ο κορωνοϊός.

Συγκεκριμένα για την ανανέωση της συνεργασίας του ανέφερε: “Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Κρουσώνα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια! Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας για τέταρτη σερί χρονιά”.

Στην συνέχεια ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ μίλησε για τους στόχους της ομάδας λέγοντας: “Από κει και πέρα ο στόχος της ομάδας είναι ουσιαστικά να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι. Οι συνθήκες βέβαια στο ξεκίνημα θα είναι ιδιαίτερες λόγω της μεγάλης αποχής που υπάρχει αλλά έχω την πλήρη εμπιστοσύνη προς στους προπονητές και στους συμπαίκτες μου ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία τους στόχους μας! Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους και καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς”.