Ολοκλήρωσε την προετοιμασία με ψυχολογία για το «διπλό»

Την τελευταία του προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας για την 3η αγωνιστική του Ειδικού Πρωταθλήματος, πραγματοποίησε πριν από λίγο ο Ηρόδοτος, στο Δημοτικό Γήπεδο Αρτέμιδας.

Η αποστολή του Ηροδότου, βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Αθήνα, καθώς θα διανυκτερεύσει στο Μάτι, με τον Μανώλη Σκύβαλο να προπονεί για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του πριν από το κρίσιμο παιχνίδι, επί Αθηναϊκού εδάφους.

Στην αποστολή, υπενθυμίζουμε μετέχουν οι: Γεωργίου, Λουτριώτης, Καράλης, Μπαλάφας, Καργιωτάκης, Κανδηλάκης, Χαρίτος, Κοιλιάρας Δ., Κοιλιάρας Γ., Λούσι, Κασσαπάκης, Αργκιλέσι, Κίσσας, Κοντογιάννης, Καλαμιώτης, Μυλωνάς, Γκίνη, Γαρεφαλάκης, Ντέτσικα, Δασκαλάκης.

Στον Ηρόδοτο πιστεύουν στη νίκη και με ψυχολογία θα παραταχθούν για το “τρίποντο” που θα τους δώσει μεγάλο… βήμα για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από τρία χρόνια απουσίας του.

Αμφίβολος για το παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας παραμένει ο Θέμης Ποτουρίδης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και η συμμετοχή του θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση: