Τα στοιχεία που θέλουν να έχει ο νέος προπονητής του ΠΟΑ

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στην απόφασή τους για το νέο προπονητή της ομάδας, θέλουν να είναι οι άνθρωποι του ΠΟΑ που εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις υποψηφίων, μη έχοντας όμως καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στον ΠΟΑ, κινούνται κάτω υπό άκρα μυστικότητα, δεν εξωτερικεύουν τους… πιθανούς υποψηφίους, παρά μόνο το «προφίλ» αυτών, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Λέλεκα, να έχει αναλάβει το «βάρος» να συζητήσει με αυτούς και στη συνέχεια το Δ.Σ. να λάβει την τελική απόφαση.

Όσο αναφορά τώρα το «προφίλ» του υποψηφίου, το «ιδανικό» σενάριο θα ήταν να γνωρίζει την ταυτότητα και την φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και να είναι νέος εξελίξιμος με φιλοδοξίες, αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θέλουν να έχει ο νέος τεχνικός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εάν κάποιος συγκεντρώνει τη πλειοψηφία αυτών, θα απορριφθεί επειδή δεν διαθέτει όλα… τα στοιχεία του «προφίλ».

Ουσιαστικά, στον ΠΟΑ, «τρέχουν» το θέμα του προπονητή, όμως υπήρχαν περιπτώσεις που βρισκόντουσαν ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του προσφυγικού σωματείου και δεν προχώρησαν.

Επιπλέον, υπάρχουν περιπτώσεις προπονητών εκτός Κρήτης που βρίσκονται στο «κάδρο», χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.

Στον ΠΟΑ, τονίζουν πως οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και είναι θέμα ημερών να καταλήξουν στον άνθρωπο που θα του… παραδώσουν τα κλειδιά της ομάδας και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αντώνη Ανδρουλάκη στη τεχνική ηγεσία.

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αποτελεί ήδη παρελθόν ο Γιάννης Δωματάς, ενώ ο Μανώλης Γκελοσάνι, που έχει αποχωρήσει και βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, θα κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και δύσκολα θα συνεχίσει στους Ατσαλενιώτες, ενώ ο Γιάννης Κενδριστάκης, θα παραχωρηθεί εκ νέου με τη μορφή δανεισμού, είτε στον ΠΑΟ Κρουσώνα, είτε σε ομάδα των Αθηνών, εάν ο ίδιος αποφασίσει να επιστρέψει στην πρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τις σπουδές του.