Γαρίπα-Δόξα Μαστ.: Τι… πραγματικά αναφέρει το Φ.Α.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το παιχνίδι Γαρίπα-Δόξα Μασταμπά, μετά το γεγονός πως οι δύο ομάδες δεν αγωνίστηκαν λόγω καθυστερημένης άφιξης της ιατρού του αγώνα, με συνέπεια ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κυριακόπουλος να “κλείσει” το φύλλο αγώνος.

Από τη μία η γηπεδούχος Γαρίπα, να προσπαθεί να αποφύγει την εις βάρος της κατακύρωση του αγώνα, λόγω μη παρουσίας γιατρού και τις προβλεπόμενες ποινές και από την άλλη η Δόξα Μασταμπά, που ναι μεν πήγε στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου, ήθελε να αγωνιστεί, αλλά δεν μπόρεσε, παρ’ ότι επί της ουσίας, αφιέρωσε την μισή ημέρα της σε αυτό το παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ.

Σίγουρα, την τελική απόφαση θα κληθεί να την πάρει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, που θα εξετάσει το φύλλο αγώνος, το οποίο όμως δεν αναφέρει πουθενά για πρώτες βοήθειες της γιατρού και διάφορα άλλα που έχουν ακουστεί. 

Το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα κ. Κυριακόπουλος, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο γιατρός αγώνα δεν ήρθε στο γήπεδο στην ώρα του αγώνα, περιμέναμε 10 λεπτά παραπάνω από την ώρα έναρξης. Ως εκ τούτου κλείσαμε το Φ.Α.. Καμία άλλη παρατήρηση». 

Αυτό, υπογράφουν τόσο ο αρχηγός της Δόξα Μασταμπά, όσο και ο αρχηγός της Γαρίπας, με τον τελευταίο βέβαια να έχει τις… ενστάσεις του, κάτι που διατύπωσε μάλιστα και εγγράφως.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Γαρίπας κ. Μωραΐτης, ανέφερε επί του φύλλου αγώνος: «Ένσταση διότι είχε χάσει τον δρόμο εξαιτίας των έργων που επιτελούνται στην περιοχή κι’ αυτό αδικεί την ομάδας, τους παράγοντες της Γαρίπας». 

Τα παραπάνω, αναγράφονται επί λέξη στο φύλλο αγώνος, το επίσημο έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο θα κληθεί να λάβει την απόφαση της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου.