Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για τις ανοιχτές δοκιμαστικές προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη (26/03) στο γήπεδο «Ελ. Πατακάκης», στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μινώταυρου με την ΠΑΕ ΟΦΗ.
Η διαδικασία αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2012, 2013 και 2014, με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τον αριθμό των συμμετεχόντων να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Την ευθύνη των προπονήσεων θα έχει ο τεχνικός διευθυντής της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Στέλιος Βενετίδης, μαζί με το επιτελείο του, σε μια διαδικασία που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Παράλληλα, σημαντική θα είναι και η παρουσία παιδιών από την Ακαδημία Μινώταυρου – OFI Crete Academy, τα οποία παρακολουθούνται σε σταθερή βάση από τον σκάουτερ της ομάδας, κ. Μπαστάκη, στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει διαδοχικά γκρουπ προπονήσεων, με την έναρξη να γίνεται το απόγευμα και να ολοκληρώνεται το βράδυ, καλύπτοντας όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που συμμετέχουν.
Το πρόγραμμα:
• 16:30 Προσέλευση αθλητών (γεν. 2012)
• 17:00 Έναρξη γκρουπ (γεν. 2012-2013 Α)
• 18:15 Προσέλευση αθλητών (γεν. 2013-2014)
• 18:30 Έναρξη γκρουπ (γεν. 2013-2014)
• 20:00 Έναρξη γκρουπ (γεν. 2010-2011 – Κ16 Μινώταυρου)