Τα συγχαρητήρια του Ρεθυμνιακού στην Επισκοπή

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ρεθυμνιακού, συνεχάρη την Επισκοπή για την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, όπου τερμάτισε στη 3η θέση, ενώ της εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού, αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. με αφορμή την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Football League η ΠΑΕ Επισκοπή, θέλει να εκφράσει στον πρόεδρο της Μιχάλη Νικολιδάκη, το τεχνικό τιμ , τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλο το υπόλοιπο επιτελείο που συμμετείχε από κάθε θέση σε αυτή την προσπάθεια τα συγχαρητήρια του.

Η ΠΑΕ Επισκοπή παρά το γεγονός ότι μετείχε ως νεοφώτιστη σε ένα άγνωστο αγωνιστικό περιβάλλον κατάφερε να καταλάβει τουλάχιστον την 3η θέση στην βαθμολογία της κατηγορίας (εκκρεμούν οι αποφάσεις που έχουν υποβληθεί εναντίον της 2ης στην κατάταξη Ρόδου), ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες και εκπροσωπώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε στο φίλο σωματείο της ΠΑΕ Επισκοπής ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον που θα συμβάλλουν στην αναγνώριση της προσπάθειας που πραγματοποιείται στο ποδόσφαιρο της πόλης μας».