Τα λόγια του Μ. Λυσάνδρου προαναγγέλλουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά

Ο CEO του ΟΦΗ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.

Το μεγάλο ζήτημα στην χθεσινή συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου με τους δημοσιογράφους δεν ήταν άλλο από τις μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Με τα λεγόμενα του στους στόχους του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, καταλαβαίνει κανείς ότι ο ΟΦΗ δεν ψάχνει παίκτες απλά για να πάρει, αλλά παίκτες που θα έρθουν θα χτυπήσουν την… πόρτα της ενδεκάδας και θα κάνουν την διαφορά στο ρόστερ.

Μάλιστα στον ΟΦΗ δουλεύουν όλες τις περιπτώσεις κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ τα λόγια του: “Από τους πρώτους στόχους της ομάδας δεν έχει πάει κανείς σε διαφορετική ομάδα”, καταλαβαίνει κανείς πως οι ιθύνοντες του club δουλεύουν ακόμα τις περιπτώσεις του πρώτου στόχου, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν κλείσει κάποιοι.

Ο Μηνάς Λυσάδνρου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, είπε την αλήθεια όπως αρμόζει στον ΟΦΗ. Υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα και πορεία στο κύπελλο. Η υπομονή και η πίστη προς τους ανθρώπους της ομάδας είναι η μόνη λύση για τον κόσμο του ΟΦΗ που περιμένει με αγωνία τα μεταγραφικά… χτυπήματα και τη νέα χρονιά.