Ξεκινούν επαφές με Γ. Κουλούρα και αρχηγούς!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης η διοίκηση του ΠΑΝΟΜ πραγματοποίησε διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Οι “κιτρινόμαυροι” στο συμβούλιο συζήτησαν αρχικά για τα οικονομικά της ομάδας και τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν όλοι όσοι επιθυμούν, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκαν και στους στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Γιάννη Κουλούρα προκειμένου να ξεκαθαρίσει η παραμονή του ή όχι στο σωματείο.  Στον ΠΑΝΟΜ επιθυμούν την παραμονή του έμπειρου τεχνικού και θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βρίσκεται στο… τιμόνι της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με το υπάρχον ρόστερ αρχής γενομένης με τους αρχηγούς του σωματείου και στην συνέχεια με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και μετά θα φανεί που “πονάει” η ομάδα και θα κινηθούν για την ενίσχυση, έχοντας στόχο μια αρκετά καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.