Α. Μπέος: «οι αντίπαλοι θα μας ζηλέψουν φέτος»

Την πεποίθηση του ότι ο Βόλος θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος εφόσον τον αφήσουν εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Βόλου τόνισε παράλληλα ότι φέτος η ομάδα του θα λατρευτεί από τους φιλάθλους και οι αντίπαλοι θα την ζηλέψουν.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο νέος προπονητής είναι άνθρωπος με φιλοδοξίες, γνώστης του ποδοσφαίρου, λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και της ισπανικής σχολής. Έχει και το ιταλικό στοιχείο. Θα του παρέχω όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει. Φέτος θέλουμε να πάμε σε ένα σκαλοπάτι καλύτερο από πέρυσι. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά σε οργάνωση αγγλίζουμε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Κρατήσαμε τον κορμό, έχουμε ολοκληρώσει επτά μεταγραφές και θα πάρουμε άλλους τρεις. Θα έχουμε πολύ ισχυρό σύνολο. Οι φίλαθλοι θα λατρέψουν την ομάδα και οι αντίπαλοι θα τη ζηλέψουν.

Εύχομαι να έχει μια καλή αντίληψη από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα από αυτούς που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να καταλάβει η ΚΕΔ ότι το χέρι εντός περιοχής δεν είναι πέναλτι μόνο για τους μεγάλους. Όταν συμβεί αυτό, τότε ο Βόλος θα είναι η έκπληξη. Τρία παραδείγματα. Το 2004 όποιος έλεγε ότι η Ελλάδα θα κατακτούσε το Euro θα είχαν την κλούβα απ’ έξω με τον μπόγια έτοιμη! Η Γαλλία χθες νικούσε 3-1 στο 85′ και αποκλείστηκε. Η Ισπανία το ίδιο, αλλά πέρασε στην παράταση».