Γ. Χαρίτος: «Ιστορική ομάδα ο Πανιώνιος-Να ξεκινήσουμε με το δεξί»

Για σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο για τα μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής μίλησε στο Grandsport.gr ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Γιώργος Χαρίτος!

Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας, εξηγώντας πως ο Πανιώνιος είναι μία μεγάλη ομάδα, ωστόσο στόχος του Ηροδότου είναι φυσικά η νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ!

Συγκεκριμένα για το ματς με τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Χαρίτος δήλωσε: «Ξεκινάμε τα μπαράζ με αντίπαλο μια ιστορική ομάδα που η θέση της δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Όμως και εμείς παίζουμε στην έδρα μας και στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί στην πρεμιέρα των play off το οποίο είναι σημαντικό́ για την ψυχολογία μας και για την συνέχεια των play off οποτε στόχος ειναι οι 3 βαθμοί́ και όπως ξέρουμε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Παράλληλα για τους αγώνες μπαράζ, ανέφερε: «Για τα μπαράζ έχω να πω ότι έχουμε μπροστά μας 4 τελικούς ξεκινώντας την Κυριακή με θετικό́ αποτέλεσμα και να κάνουμε το πρώτο βήμα!»