Την παραμονή όλων των ομάδων της Γ Εθνικής ζητά η ΕΠΣ Ρεθύμνου!

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Ρεθύμνου, υποστηρίζει ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να δώσει τη δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία, λόγω των συνθηκών που υπήρξαν τη φετινή περίοδο, αλλά και να διατηρηθεί ο κρητικός όμιλος.

Η ανακοίνωση είναι η εξής: «Το ΔΣ της ΕΠΣ Ρεθύμνου στη συνεδρίασή του στις 18-06-2021 αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και την Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής το θέμα των ομάδων που συμμετείχαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Η φετινή χρονιά εξ αιτίας της πανδημίας που έπληξε την ανθρωπότητα δημιούργησε πολλά προβλήματα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρούμε αναγκαίο να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα σωματεία να παραμείνουν στην κατηγορία αλλά και στους παράγοντες που «ματώνουν» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ θα πρέπει να συζητήσει με τις τοπικές Ενώσεις και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το πλάνο αναδιάρθρωσης της Κατηγορίας σε βάθος χρόνου.

Ως Ένωση που εδρεύει στην Κρήτη πιστεύουμε ότι πρέπει να διατηρηθεί ο Κρητικός Όμιλος αφού τα έξοδα θα είναι μειωμένα γιατί σε διαφορετική περίπτωση εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας οι ομάδες μας θα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν.

Ευελπιστούμε το αίτημά μας να βρει άμεση ανταπόκριση και της ανάλογης στήριξης, ώστε να δημιουργηθεί ουσιαστικό και ακριβές πλάνο για την επιβίωση της κατηγορίας και των ομάδων που συμμετέχουν.

ADVERTISING

Μια χρονιά που περιείχε για εκείνα μια σειρά από πρωτόγνωρες δοκιμασίες, πρωτοφανείς φαίνεται πως σταδιακά εξομαλύνεται. Όπως και όλα όσα δίνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στον πιο ανέμελο σε σχέση με τον δικό μας, μεγαλύτερων σε ηλικία, τρόπο ζωής τους φαίνεται σιγά-σιγά να επιστρέφουν έστω και αν χρειάζεται να περάσουν μέσα από το «φίλτρο» των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Μαζί τους την ίδια περιπέτεια, έζησαν και όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που καθημερινά τα υποδέχονταν και τους έδειχναν όλα εκείνα τα όμορφα στοιχεία που κάνουν το ποδόσφαιρο να χαρακτηρίζεται δίκαια ως «βασιλιάς των σπορ» και παράλληλα τους μυούσαν στον χώρο που τόσο λατρεύουν, αλλά και άλλο τόσο στερήθηκαν τους τελευταίους μήνες».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content