Κόλλησαν στο «μηδέν» Ρούβας και Ασίτες

Ο Ρούβας υποδέχτηκε τις Ασίτες στο γήπεδο των Δαφνών, στο τελευταίο παιχνίδι του Απόστολου Παπακώστα στον πάγκο των «μπλε», με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σκοράρουν.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Ασίτες ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με το σουτ του Γιαννακόπουλου να περνάει ξυστά από το δοκάρι του Ζερβού.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 20’, ο Κοζορώνης έπιασε την κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας του Ρούβα έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 25’ ο Ξημεράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ ο Ρούβας, όταν βγήκε σε τετ-α-τετ όμως το σουτ του κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των Ασιτών, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η ενέργεια του Σταματάκη σταμάτησε πάνω στη γραμμή.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Κοζορώνης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-1, όμως ο Ζερβός απέκρουσε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 49’, ο Ρούβας πήγε να ανοίξει το σκορ, όμως η προβολή του Μανιαδάκη σταμάτησε και αυτή πάνω στη γραμμή από τον Γκόγκο.

Στο 75’ η κεφαλιά του Σταματάκη, πέρασε λίγο έξω από το τέρμα του Ρούβα, παραμένοντας μέχρι τέλους το 0-0.

Οι συνθέσεις:

Ρούβας (Απόστολος Παπακώστας): Ζερβός, Μαυρογιαννάκης (70’ Βαρδονικολάκης), Μητρόπουλος, Φάκας, Προκοπάκης, Μανιαδάκης (85’ Πρινιανάκης), Πρίφτης, Ξημεράκης, Ανετάκης (46’ Βόντας), Κοσμαδάκης, Μαστραχάς (75’ Βιολάκης).

Ασίτες (Ζαχαρίας Αναστασάκης): Γκόγκος, Κοπιδάκης, Μερκουλίδης, Κάββαλος, Ρουμπάκης Μ., Σταματάκης (76’ Ρουμπάκης Μ.), Αναστασάκης, Ρουμπάκης Κ. (60’ Τσερεβελάκης), Κοτζαδάκης Γ., Γιαννακόπουλος, Κοζορώνης Ν.