Α. Παπακώστας: «Ο Ρούβας είναι για μένα το ποδοσφαιρικό μου σπίτι»

Ο Απόστολος Παπακώστας, μετά το παιχνίδι με τις Ασίτες, αποχώρησε από τον πάγκο του Ρούβα, όπως είχε κάνει ήδη γνωστό από την Πέμπτη (15/10) και με δηλώσεις του αποχαιρέτησε την ομάδα της Γέργερης.

Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «μπλε» αναφέροντας πως για αυτόν, ο Ρούβας είναι το ποδοσφαιρικό του σπίτι, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού ο αντιπρόεδρος του Ρούβα, Γιάννης Μανιαδάκης, τίμησε τον Απόστολο Παπακώστα με μία φανέλα, η οποία έγραφε, «είσαι ένας από εμάς».

Αναλυτικά το «αντίο» του Απόστολου Παπακώστα στον Ρούβα: «Τα λόγια σε κάποιες περιπτώσεις, δεν έχουν την βαρύτητα που πρέπει για να εκφράσουν, ακριβώς τα συναισθήματα. Ο Ρούβας είναι για μένα το ποδοσφαιρικό μου σπίτι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν υπέροχα με όλες τις δυσκολίες που είχαμε. Τα παιδιά της διοίκησης, έδειξαν ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος προσέγγισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Με στήριξαν τρία χρόνια και στηρίζουν και τώρα την απόφαση μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου και τον φροντιστή μας. Καλή συνέχεια και συνεχίστε όπως παίξατε σήμερα, αντρίκια!  Όπως λέτε και σεις… είμαι ένας από εσάς!».