Γ. Καργιωτάκης: «Ιστορικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο – Να πετύχουμε το στόχο της ανόδου»

Ο εκ των αρχηγών του Ηροδότου Γιώργος Καργιωτάκης, μίλησε στο Grandsport.gr για την χρονιά που εξελίχθηκε στην ομάδα, την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο αλλά και όλους τους αγώνες μπαράζ.

Ο έμπειρος μπακ, μίλησε για την δύσκολη χρονιά που πέρασε η ομάδα, η οποία ωστόσο κατάφερε να ολοκληρωθεί με επιτυχία, αφού μίλησε το οικογενειακό κίμα, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Τέλος ο Γιώργος Καργιωτάκης αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας ο οποίος θα είχε γεμίσει τις εξέδρες της Αλικαρνασσού εφόσον δεν υπήρχε ο κορωνοϊός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Grandsport.gr ο Γιώργος Καργιωτάκης:

Για την χρονιά που πέρασε στην ομάδα και κατέκτησε τον τίτλο τόνισε: “Διανύσαμε μια χρόνια με δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις! Δουλέψαμε κάτω από πρωτοφανή συνθήκες και χωρίς να ξέρουμε την επόμενη μέρα! Όσο αφορά την δική μας ομάδα βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα καθώς αλλάξαμε προπονητή μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα! Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο με παίκτες και προπονητές να έχουν τις δικές τους δυσκολίες όμως λειτουργήσαμε σαν μια πραγματική οικογένεια και ξεπεράσαμε κάθε εμπόδιο! Η χρόνια έχει προς το παρόν θετικό πρόσημο καθώς είμαστε πρωταθλητές”.

Τους στόχους της ομάδας για τους αγώνες μπαράζ: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει καθώς έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια για την ολοκλήρωση του στόχου μας! Σίγουρα έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας για να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο όμως το έχουμε ξανακάνει και θα καταθέσουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας με ιστορικές και έμπειρες ομάδες! Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και με σοβαρότητα θα πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για το θετικό αποτέλεσμα”

Για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο: “Όσο αφορά την πρεμιέρα! Είναι ένα παιχνίδι απέναντι με μια ιστορική ομάδα! Ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες όπως κάθε πρεμιέρα! Ο κάθε παίκτης ζει για τέτοια παιχνίδια και εμείς ανυπομονούμε για αυτό”!

Το μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θα απουσιάζει από το γήπεδο λόγω του κορωνοϊού είπε: “ο κόσμος της ομάδας μπορεί να μην βρίσκεται στο γήπεδο όμως γνωρίζουμε πως θα είναι κοντά μας! Θα είναι δίπλα μας για ακόμα μια φορά και τους ευχαριστούμε για αυτό! Θελουμε να τους δώσουμε ακόμα μια χαρά και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε”.