Ν. Μεταξάκης: «Είμαι σίγουρος πως έκανα την καλύτερη επιλογή»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ παραχώρησε ο Νίκος Μεταξάκης μετά τον δανεισμό του από τον Πόρο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr εξήγησε πως οι άνθρωποι του Τυμπακίου του έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ αναφέρθηκε και στους «μπλε» τονίζοντας ότι η ομάδα αδίκησε τον ευατό της την περασμένη σεζόν.

Αρχικά για την μετακίνησή σου στον ΑΟ Τυμπακίου ο Νίκος Μεταξάκης δήλωσε: «Οι άνθρωποι του ΑΟΤ μου έδειξαν ένα τρομερό ενδιαφέρον και ξέρω πολύ καλά τους παίκτες που διαθέτει αλλά και την ιστορία που έχει σαν ομάδα. Είμαι σίγουρος, πως έκανα την καλύτερη επιλογή».

Για τον Πόρο και τη φετινή χρονιά, όπου η ομάδα παρά την ποιότητα που διέθετε, κινδύνευσε μέχρι και τη τελευταία στιγμή να υποβιβαστεί, στο σχόλιο του είπε: «Νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Η ομάδα δεν έπρεπε να παλεύει μέχρι και τον τελευταίο αγώνα για τη σωτηρία αλλά εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν μπορούσαμε κάνουμε κάτι άλλο, εκτός από το να σώσουμε την ομάδα. Αυτό μετράει κι’ ας παλεύαμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι».

Για την απόφασή σου να αγωνιστείς στον ΑΟΤ, και αν υπάρχει κάποιο «δέσιμο» με το Τυμπάκι απάντησε: «Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο με το Τυμπάκι. Ξέρω όμως πολλούς ανθρώπους της ομάδας και ξέρω και την ιστορία του σωματείου. Επίσης, εκεί θα βρω πολλούς καλούς φίλους, όπως ο Κουρουθιανάκης, ο Φραγκιαδουλάκης και άλλους. Νομίζω δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να συμφωνήσω».

Τέλος για τους στόχους του ΑΟΤ τη φετινή χρονιά ανέφερε: «Ο στόχος μας είναι σίγουρα αρχικά η ομάδα να φανεί αντάξια στην ιστορία του ΑΟΤ και κατ’ επέκταση να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».