Παιχνίδι «φωτιά» στο Βουκουρέστι, για το απόλυτο Βέλγιο – Ολλανδία

Με τις αναμετρήσεις Ουκρανία- Αυστρία (19:00 3ος όμιλος Μακεδονία TV), Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία (19:00 3ος όμιλος ANT1), Φινλανδία –Βέλγιο (22:00 2ος όμιλος Μακεδονία TV) και Ρωσία –Δανία (22:00 2ος όμιλος ANT1) συνεχίζεται σήμερα η 3η αγωνιστική του Euro.

Τέσσερα παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα στο Euro με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο, αφού πλέον “τσεκάρονται” τα εισιτήρια για την νοκ άουτ φάση.

Στις 19:00 για τον 3ο όμιλο στο Βουκουρέστι η Ουκρανία υποδέχεται την Αυστρία. Η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο μετά τη νίκη επι της Βόρειας Μακεδονίας έχει μπει για τα καλά στο… κόλπο της πρόκρισης και με νίκη αναμένεται να πάρει την 2η θέση του ομίλου και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την Αυστρία, η οποία με νίκη παίρνει την 2η θέση.

Την ίδια ώρα για τον ίδιο όμιλο στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ η Βόρεια Μακεδονία αντιμετωπίζει την Ολλανδία. Οι Ολλανδοί έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και θέλουν να κλείσουν με νίκη την πορεία τους στους ομίλους του Euro, ενώ από την άλλη η Βόρεια Μακεδονία που έχει αποκλειστεί θέλει να φύγει με το κεφάλι… ψηλά.

Στο άλλο ματς που γίνεται την ίδια ώρα, για τον ίδιο όμιλο στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης η Ρωσία υποδέχεται την Δανία. Η ομάδα του Στανισλαβ Τσερτσέσοφ, η οποία έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, τόσο σε περίπτωση νίκης, ακόμα και σε περίπτωση που η Φινλανδία πάρει ισοπαλία από το Βέλγιο. Όσον αφορά την ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ προκρίνεται στην φάση των «16» σε περίπτωση νίκης με δύο γκολ αλλά και ήττα της Φινλανδίας από το Βέλγιο…