Δυνατό το νέο Δ.Σ. της Χερσονήσου με Τζιράκη και Φασουλά!

Ένα νέο πολύ δυνατό διοικητικό συμβούλιο δημιουργεί η ομάδα της Χερσονήσου, με τα ονόματα των επιχειρηματιών Γιώργο Φασουλά και Τάσο Τζιράκη να ξεχωρίζουν, καθώς πρόκειται για δύο ισχυρούς επιχειρηματίες που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο διοικητικό σχήμα αναμένεται να μετέχουν τόσο ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Φασουλάς, όσο και ο Ξενοδόχος Τάσος Τζιράκης, ενώ υπάρχει και ένα ακόμα όνομα έκπληξη, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Αναμφίβολα, η παρουσία τους στο διοικητικό σχήμα της Χερσονήσου, θα δώσει μία τεράστια δυναμική στο σωματείο και οι εξελίξεις θα οριστικοποιηθούν τις ερχόμενες ημέρες, όταν και θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. και θα ανακοινωθεί επίσημα, πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιουνίου.

ADVERTISING

Στο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να μετέχει και ένα ακόμα όνομα έκπληξη, όπως επίσης και οι: Γιώργος Μιχελεκάκης, Γιάννης Κορδώνης, Γιάννης Λαρεντζάκης και Βαγγέλης Παπαδάκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Χερσόνησος τη νέα σεζόν θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και στο πλαίσιο αυτό, ενισχύθηκε σημαντικά το διοικητικό της συμβούλιο, ενώ άμεσα θα τεθεί σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content