Συζητήσεις για επιστροφή Μπουνάκη στην προεδρία

Την επιστροφή του Νίκου Μπουνάκη στην προεδρία της ομάδας, επιθυμούν διακαώς οι άνθρωποι της ομάδας των Αρχανών, καθώς αναμφίβολα, τα χρόνια τα οποία βρέθηκε σε αυτή τη θέση, πρόσφερε τα μέγιστα σε αυτήν και ως εκ τούτου έχουν κρίνει πως είναι ο κατάλληλος για τη θέση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι άνθρωποι της ομάδας των Αρχανών, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος δεν δείχνει αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας των Αρχανών, είναι να επιστρέψει στη θέση του προέδρου ο Νίκος Μπουνάκης και στη συνέχεια, να ξεκινήσουν από κοινού τον σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ σε… αναμονή βρίσκεται και ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Κασσωτάκης, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στη τεχνική ηγεσία μαζί με σύσσωμο το επιτελείο.

ADVERTISING

Ο Νίκος Μπουνάκης πάντως, κρατά «κλειστά χαρτιά» αναφορικά με τις προθέσεις του, ενώ παρ’ ότι είχε αποχωρήσει από την προεδρία, είχε συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα όσο του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάτι το οποίο έχει εκτιμηθεί -όπως και η προσφορά του άλλωστε- από τους Αρχανιώτες…

Υπενθυμίζουμε, ο Νίκος Μπουνάκης, είχε παραιτηθεί μετά την απόφαση της ομάδας να δηλώσει συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, κάτι βέβαια αναμενόμενο, από τη στιγμή που ο ίδιος δημόσια, είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση συμμετοχής, ο ίδιος θα αποχωρούσε.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content