Σε φουλ ρυθμούς στον Κεραυνό

Σε φουλ ρυθμούς «δουλεύουν» στον Κεραυνό τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Άρη Μαυρογιαννάκη και τους συνεργάτες του να προπονούν τους ποδοσφαιριστές σχεδόν καθημερινά, προετοιμάζοντάς τους ουσιαστικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η θυγατρική του ΠΟΑ, αμέσως μετά το «πράσινο φως» για επανέναρξη προπονήσεων, επέστρεψαν στο γήπεδο, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών, ενώ παράλληλα, διεξάγονται και εσωτερικά διτέρματα, έτσι ώστε να βελτιώσουν και τον αγωνιστικό τους ρυθμό, παίρνοντας ουσιαστικά παιχνίδια σε μία σεζόν που για τις αναπτυξιακές ηλικίες, πήγε κυριολεκτικά χαμένη.

Στις προπονήσεις μετέχουν και παιδιά του Ερμή Ατσαλένιου, σε συνεργασία με τον Βασίλη Κασαπάκη, παιδιά που ενδεχομένως το καλοκαίρι θα προαχθούν στην ομάδα ενώ, πέραν των δύο προαναφερθέντων προπονητών, σημαντική είναι και η συμβολή του Κώστα Κεφαλάκη, αλλά και του υπεύθυνου της ακαδημίας Νίκου Μακράκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content