Διοικητικό συμβούλιο στον ΠΟΑ

Διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματιστεί για σήμερα στον ΠΟΑ, με κυριότερο θέμα, αυτό του τουρνουά που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 25-26-27 Ιουνίου, με αφορμή τη συμπλήρωση «70 χρόνων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας, έχει συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα του τουρνουά που θα απασχολήσει αρκετά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ σε αυτήν, ενδεχομένως και να συζητηθεί η έκθεση που έχει παραδώσει ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Ανδρουλάκης.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας, προτεραιότητα θα δοθεί στα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του τουρνουά, ενώ εάν μείνει χρόνος, θα συζητηθεί και η έκθεση του προπονητή, καθώς εάν αυτό δεν επιτευχθεί σήμερα, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Στον ΠΟΑ, θέλουν να κλείσουν αρκετά από τα ζητήματα της ομάδας και δεν είναι άλλα από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν όσο αναφορά τη διοργάνωση-οργάνωση του τουρνουά για τα «70 χρόνια ΠΟΑ», ενώ υπάρχουν και θέματα διαδικαστικά τα οποία θα συζητηθούν.

Περισσότερο, αποτελεί ένα συμβούλιο ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ δεν αναμένεται να παρθεί κάποια απόφαση, πέραν αυτών που πρέπει να ληφθούν και αφορούν τη διοργάνωση του τουρνουά.