Ενημερωτική συνάντηση με Super League για τον Ιωνικό

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ιωνικού γνωστοποίησε πως τα στελέχη του νέου μέλους της κατηγορίας είχαν συνάντηση με τη διοργανώτρια αρχή για να ενημερωθούν σχετικά με τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων της ομάδας μας στα γραφεία της Super League, με αρμόδια στελέχη της διοργανώτριας αρχής. Παρουσιάστηκαν, από τους ανθρώπους της Super League, όλα τα ζητήματα-θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα μας, εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021/2022. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά Κανονισμοί – Προκήρυξη Πρωταθλήματος – Πρόγραμμα Αγώνων – Συμβόλαια, Θέματα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων – Υπηρεσιών Τύπου, Θέματα Marketing, Θέματα Διοργάνωσης Αγώνων , Θέματα Ασφαλείας, Θέματα Πρωταθλημάτων Υποδομής, θέματα άδειας γηπέδου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τους ανθρώπους της Super League για την ενημερωτική συνάντηση. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για εμάς, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα μας βρει στα μεγάλα σαλόνια ύστερα από 14 χρόνια».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.