Τέλη Ιουνίου η Γ.Σ. με… εξελίξεις στον Αλμυρό

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ή την πρώτη του Ιουλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Αλμυρού, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με την υπάρχουσα διοίκηση να αναμένεται να υποστεί αλλαγές, αλλαγές που στη παρούσα φάση δεν έχουν οριστικοποιηθεί, λόγω των ζυμώσεων που πραγματοποιούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπάρχουσα διοίκηση του Αλμυρού, αναμένεται να συγκαλέσει ετήσια τακτική γενική συνέλευση, με κυριότερο θέμα, την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με πιθανές αποχωρήσεις ή προσθήκες στο υπάρχον συμβούλιο, το οποίο ενδεχομένως και να υποστεί αλλαγές με συμβούλους να αποχωρούν και νέους να εισέρχονται σε αυτό.

Το «τοπίο» στη παρούσα φάση, παραμένει «θολό», όχι ως προς το μέλλον της ομάδας, αλλά ως προς τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, καθώς καθημερινά πραγματοποιούνται ζυμώσεις προκειμένου να καταρτιστεί και πάλι ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων πάντως που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, κάνουν λόγο για αλλαγές, μικρές, αλλά ουσιαστικές, με ισχυροποίηση του συμβουλίου, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση για το ποιοι θα εισχωρήσουν και εάν θα υπάρξουν αποχωρήσεις…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.