Χερσόνησος: Στην τελική ευθεία για το μητρώο – Τη Δευτέρα οι εξελίξεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς

Μπορεί στην Χερσόνησο να μην έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα μπει στο μητρώο αφού απομένουν μόνο τα τυπικά.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Λιμανιού “έτρεχε” το θέμα του μητρώου και όπως όλα δείχνουν φαίνεται να πέτυχε τον στόχο της, αφού τα χαρτιά εγκρίθηκαν από την αρμόδια επιτροπή και πλέον απομένουν κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις προκειμένου να κλείσει οριστικά το θέμα.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι από την ερχόμενη Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα έχοντας σε πρώτο πλάνο το θέμα του προπονητή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι άνθρωποι της Χερσονήσου επιθυμούν να κρατήσουν τον Άγγελο Βαρδάκη στο… τιμόνι της ομάδας με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα καλό στις σχέσεις των δύο πλευρών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει ανανέωση στην συνεργασία τους.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.