14 ανανεώσεις και δύο επιστροφές στην ΑΕΚ!

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά 14 ανανεώσεις πραγματοποίησε η διοίκηση της ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» κλείνοντας σε μεγάλο βαθμό τη πλειοψηφία του περυσινού ρόστερ της ομάδας, ενώ επιστρέφουν οι Τάγγινης-Κάββαλος που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΑΕΚ συναντήθηκε σήμερα με τους Μάνο Σπανό, Τάκη Καραφωτιά, Τόλη Καραφωτιά, Νικήτα Ντελία, Κώστα Κοκκινάκη, Προκόπη Νικολάου, Χρήστο Νικολάου, Κώστα Ανδρεαδάκη, Τάσο Λέλεκα, Σταύρο Δάσκο, Πέτρο Βαρδονικολάκη, Χάρη Τσίχλα, Τζούλι Ντεστίνο και Μάνο Λιακάκη, με τους οποίους αποφασίστηκε να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Παράλληλα, στην ομάδα επιστρέφουν Παναγιώτης Τάγγινης και Δημήτρης Κάββαλος, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη παραμονή τους ή όχι στο ρόστερ της ομάδας.

ADVERTISING

Πέραν των προαναφερθέντων, εξελίξεις αναμένονται και αύριο, καθώς θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με όλους όσους δεν υπήρξε επαφή σήμερα, ενώ αναμένονται και οι μαζικές ανανεώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ